FENGSHUİ YATAĞIMIZIN KONUMU NASIL OLMALI

Hayatımızın üçte birini yatağımızda geçiririz. Feng Shui'ye göre yatağın konumu; sağlığımız ve mutluluğumuz için çok önemlidir. Yatağın odamızdaki yerleşiminde özellikle tabut konumundan kesinlikle kaçınılmalıdır. Aksi halde sağlıkta aksilikler yaşanabilir.

Feng Shui prensiplerinde yatak başı daima sağlam bir duvara dayandırılmalıdır. Eğer yatak odasında ayna kullanıyorsanız; direk yatağı veya ayak ucunu yansıtmayacak şekilde konumlandırın. Yatak başını kişisel yönlerinizden birine denk gelecek şekilde yerleştirmeye özen gösterin.

Tam kapının karşısındaki yatak sağlık sorunlarına yol açar. Bu nedenler yatağın Feng Shui'ye göre çok dikkatli konumlandırılması gerekir. Eğer her gün yorgun, bitkin, huzursuz bir şekilde uyanıyorsanız; yatağınızın konumu elverişsizdir.

Unutmayın; kaliteli bir uykuyla dinlenmiş ve zinde uyanmak, bütün güne nasıl başlayacağınızı belirler. Yatak başını şanslı yöne yerleştirmek hayatınıza kolaylık, mutluluk getirir. Feng Shui düzenlemesi yaparken bir mekanda birinci sırada ana kapı; ikinci sırada ocağın konumu ve üçüncü sırada da yatağın konumu gelir!

0 comments:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Feng Shui Akademisi

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.