FENG SHUİ YILAN BURCU 2012

2012 EJDERHA YILININ YILAN BURCUNA GETİRDİKLERİ 
2012 yılan burcu için ortalama bir yıl olmakla beraber, hiç ummadıkları bir anda büyük paralar kazanma şansları da çok yüksek olduğundan ilginç bir zaman olacak. Bu fırsatları zamanında ve ertelemeden çok iyi değerlendirmeliler.

Maaşlı olarak çalışanlar için de pozisyonlarında güç kazanacak imkanlarla, fırsatlarla karşılaşacakları bir yıl olacak. Bütün yılan burçları için işlerini büyütme, geliştirme fırsatları gelecek. Kısmetler, fırsatlarla karşılaşmanız her an olası gözüküyor. Bu yüzden gözünüz açık olmalı.

Bu para kazanma şansınıza karşılık harcamalarda ekstra dikkatli olun. 2012 yılında yılan burcunun anahtar kelimesi de "tasarruf" olmalı. Yatırımdaki şansınız düşük olduğu için, kazancınızı bir yer, mülk yatırımından ziyade; tasarruf, birikim olarak kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Sigara ve alkol tüketiyorsanız azaltmaya veya bırakmaya çalışın. Sağlıklı besinler tüketimini artırın. Alkollü iken özellikle araç kullanmayın. 2012'de özellikle öğrenci yılan burçlarının akademik başarıları oldukça yüksek. Ekip çalışmalarını yoğunlaştırmalı, öğretmenlerinden alacakları desteği artırmalılar. Bu destegi alırlarsa akademik olarak başarılı bir yıl geçirecekler.

İnatçılığı bir kenara bırakarak fikir alışverişlerinde bulunmalı, üstleriyle, büyükleri ile fikir alışverişine önem vermeliler.


0 comments:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Feng Shui Akademisi

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.