FENG SHUİ KAPLAN BURCU 2012



2012 EJDERHA YILININ KAPLAN BURCUNA GETİRDİKLERİ
Kaplan burçları için 2012 iyi bir yıl diyebiliriz. Bu yıl kaplan burçları peş peşe büyük paralar, kazançlar sağlayabilecekleri fırsatlarla karşılaşacaklar. Bu şansları iyi değerlendirmeliler. Eğer işsizlik sorunu varsa; kaplan burcu 2012 ejderha yılında yeni iş fırsatlarıyla karşılaşacak.

Kişisel yeteneklere veya ihtiyaçlara yönelik kurslara, eğitim programlarına katılmaları elverişlidir. Seyahat enerjileri bu yıl yüksek görünüyor. Büyük tartışmalara, anlaşmazlıklara çekilmek istene bilirsiniz, dikkatli olun ve dahil olmamaya gayret edin. 

Duygusal yaşamlarınızda; iyi niyetli olmayan insanlara karşı temkinli olun. İkili ilişkilerde sorunların çözümüne zaman verin, hemen kestirip atmayın. Sakince ve mantıklı olarak durumu tekrar gözden geçirin. Sosyal aktivitelere katılmaya gayret edin. Yanlarında mutlu olduğunuz, iyi hissettiğiniz, güzel zaman geçirdiğiniz insanlar bir araya gelmeye çalışın. Ufak tefek yaralanmalara ve mide sağlığınıza dikkat edin. Beslenmede düzene ve kaliteye önem verin.

0 comments:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Feng Shui Akademisi

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.