FENG SHUİ AT BURCU 2012

2012 EJDERHA YILININ AT BURCUNA GETİRDİKLERİ
Feng Shui'ye göre At burcundaki insanlar için 2012 çok hareketli bir yıl diyebiliriz. İş hayatlarında kariyer şansları yüksek, sıkı çalışmayı elden bırakmamaları gerek. İş hayatlarında belki de uzun süredir bekledikleri güzel fırsatlarla karşılaşabilirler.

Yaşamınızdaki düzeni ve istikrarı sağladığınızda sorumluluklarınız da artacak. Buna bağlı olarak at burçlarının  iş yerlerindeki pozisyonlarını yükseltme şansları çok yüksek. Düşüncelerinizi, projelerinizi gerçekleştirmek için 2012 iyi bir yıl. Üstlerinize, yöneticilerinize projelerinizi sunmaktan çekinmeyin, çünkü destek şansınız yüksek.

Kariyerinizdeki hızlı yükseliş diğer çalışma arkadaşlarınızı rahatsız edebilir. Sakin ve esnek olun kavgadan tartışmadan, dedikodudan uzak durun. Sizi de bu olumsuzlukların içine çekmeye çalışabilirler, dikkatli olun. At burcunda yer alanların bir diğer uzak kalması gereken şey de; borsa. İş hayatındaki önemli insanlardan destek görme şansınız yüksek bunu iyi kullanın.

Bu yılın at burcuna olumsuz bir yansıması da; hırsızlık enerjisi sizi takipte. Tenha yerlerde veya gece geç saatlere kadar dışarıda kalmamaya dikkat edin. İyi uyumaya, dinlemeye gereken vakti ayırmayı ihmal etmeyin. Araba kullanırken hız yapmayın ve son olarak bekar at burcundakiler için evlilik şansı bu yıl oldukça yüksek olduğunu belirtelim. Çünkü romans yıldızı onlarla....

0 comments:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Feng Shui Akademisi

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.