FENG SHUİ MANDA BURCU 2012



2012 EJDERHA YILININ MANDA BURCUNA GETİRDİKLERİ
Manda burçları için 2012'nin çok iyi bir yıl olduğu söylenemez. Kariyer bakımından zorlandıkları dönemler olmakla beraber, iş hayatlarında kıyasıya bir rekabet içinde olacaklar. Etraflarına karşı çok dikkatli olmalılar, çünkü ayaklarını kaydırmak isteyen insanların farkına varacaklar. Anlaşmazlıklara, tartışmalara, dedikodulara karışmaları istenmeyen sorunlara neden olabilir, taraf olmamaya dikkat edin. Bu tür ortamlarda bulunmamaya, fikir beyan etmemeye çalışın. 
 
Manda burçları yeni başlangıçlar yapılabilir, fakat işleri büyütme, geliştirme, ilerleme şansları düşük. Bu yüzden riske girmemeli, elde olanı koruma yoluna gitmeliler. Hukuki sorunlarla karşılaşabilirler. Risk almak bu yıl şanssızlıklara yol açabilir.

2012'nin olumsuz enerji alanlarının mekanlardaki düzenlemesini yaparak olumsuzlukları bastırabilir, rakipleriniz arasından sıyrılarak iş hayatındaki stresi ve kayıpları bastırabilirsiniz. Manda burçları sağlıklarına daha fazla özen göstererek sportif faaliyetlere yönelerek rahatlayabilirler.

0 comments:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Feng Shui Akademisi

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.