FENG SHUI EJDERHA BURCU 2012

2012 EJDERHA YILININ EJDERHA BURCUNA GETİRDİKLERİ
2012 Ejderha burcu için vasat bir yıl olacak. İş hayatlarında sıkı bir rekabet ortamı gelişecek. Bu yıl iyimser olmalarını tavsiye etmekle beraber bireysellikten çok ekip çalışmalarına yönelmelerini tavsiye ediyoruz. İş hayatlarındaki başarıyı ancak kararlarında esnekliği kazandıklarında sağlayacaklar.

Bu yıl özellikle esnek davranmaları gerekiyor, çünkü iyi konumlardaki iş olanaklarına bu şekilde sahip olabilirler. Ejder burcunun bu yıl ki anahtar kelimeleri "esneklik" olmalı. Sakin, sabırlı ve iyimser olmaya özen göstermeliler. Duygusal anlamda motivasyonlarını artırıcı, yapmaktan zevk aldıkları hobilere, zevklere ağırlık vermeliler.

2012 yılında ejderha burçları kendilerine yatırım yapsınlar. Fakat maddi yatırım yapmaktan kaçınmalılar. Eğer şartsa çok dikkatli olmalı, iyi bir araştırma yapmalılar. Stresle baş etme yöntemlerini geliştirmeliler, mide sorunlarına karşı dikkatli olmalılar.

Keyifli kısa tatiller, geziler, faaliyetler gerçekleştirebilirler. Bekar ejderha burçları bir eş arayışından çok aileleriyle ilişkilerini güçlendirme, paylaşımları artırma yoluna gitmeliler. Evliler de ilişkilerini kuvvetlendirmek için planlamalar yapmalı, ilişkilerine canlılık katmalılar.

0 comments:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Feng Shui Akademisi

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.