FENG SHUİ FARE BURCU 2012



2012 EJDERHA YILININ FARE BURCUNA GETİRDİKLERİ
Fare burçları 2012 yılında bekledikleri kariyer fırsatlarıyla karşılaşacaklar. Geçen yıla oranla iş hayatları daha aktif ve şanslı olacak. Kariyer şansları yüksek olduğu için rakipleri arasından sivrilme fırsatlarını değerlendirmeliler. Bir hadisi şerifte olduğu gibi "fırsatlar bulut gibidir, gelip geçer." Şans ayağınıza gelecek, bunları değerlendirmek çok önemli. 

Yükselişleri beraberinde getirecek bu gelişme ve büyümeyle beraber sorumluluklar da büyüyecek. Sıkı çalışmayı elden bırakmamak gerek. Etrafınızda iki yüzlü, güvenilmeyen insanlar belirebilir, temkinli olun. Ejderha yılı para kazanma şanslarını da yükseltiyor. Serbest meslek sahibi olanlar işlerini büyütme, geliştirme imkanlarına kavuşacaklar. Bu arada borsa oyunlarına da dikkat etmeliler, para kaybedebilirler. Önemli insanlardan sürpriz destekler görebilirler. 

Saglık açısından mikrobik rahatsızlıklara karşı dikkatli olunmalı, beslenmelerine önem vermekle beraber abur cubur yiyeceklerden uzak durmalı. Sağlıklı beslenmeye özen göstermeliler, mide ve kadınlarda jinekolojik sorunlar çıkabilir.

Bekar farelerde yeni başlangıçlar evlilikle neticelenebilir. Evli çiftlerde de uyum artacak, karşılıklı destek, dayanışma ve paylaşım artacak. Her fırsatı değerlendirin, ilişkileri kuvvetlendirmek için aile bireyleriyle vakit geçirmek iç huzuru ve kendinize olan güveni artıracak. Kısaca 2012 ejderha yılı, fareler için iyi bir yıl olacak.




0 comments:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Feng Shui Akademisi

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.